Aardingslaken 140x200 cm met aansluitkabel( 3,6 m )

Aardingslaken

Dit laken helpt de natuurlijke “elektrische” staat van het lichaam te herstellen en elektrische spanning, die in alle huizen aanwezig is, uit uw lichaam te laten afvloeien.

Je tijdens je slaap eenvoudig aarden via een gegrond aardingslaken is een uiterst efficiënte oplossing om jouw gezondheid snel en drastisch te verbeteren. Je hoeft geen pillen te gebruiken en het is gebaseerd op het meest natuurlijke effect van jouw lichaam.

Laken tegen stralingen 
Een diepe nachtrust is de basis van een gezonde, actieve en stressvrije dag. Aardingslakens zijn ontwikkeld om snel en natuurlijk jouw lichaam’s bio-elektrische balans te harmoniseren, de essentie van alle levensprocessen in ons. Ze verlagen de lichaamsstress onmiddellijk, geven de nodige zuurstof aan jouw organen, spieren en weefsels voor de betere doorbloeding, neutraliseren ontstekingen tot in de kern en laten jouw lichaam vliegensvlug herstellen tijdens de slaap of op het werk. Een aardingslaken gebruiken staat gelijk, door de natuurlijke werking, aan jaren kwaliteit aan je leven toevoegen, in optimale gezondheid. In aardingsproducten zit standaard 5% antibacterieel zilver draad verweven. Het aardingslaken blijft daardoor gezond en aangenaam om op te liggen. De aardingslaken is een laken tegen stralingen en blikseminslag. Ze worden ook gebruikt in klinieken om premature baby’s een beter overlevingskans te geven. Aardingsproducten zijn dus super veilig. De lakens zijn hoogst kwalitatief en gaan, bij gewoon gebruik, even lang mee als een gewoon laken.

De voordelen van aarden op uw gezondheid
Aarden, ook wel aarding genoemd, helpt dus bij het gezond functioneren van jouw lichaam. Om je een beter beeld te geven over wat aarden allemaal voor je gezondheid kan betekenen worden er hieronder een paar voordelen van aarden voor jou beschreven.

Aarding verbetert je immuunsysteem
Aarden helpt tegen slecht slapen
Aarding brengt je stresshormoon cortisol in balans
Aarden als psychische oppepper
Aarden als fysieke oppepper
Minder last van pijn door aarden