Empower jouw intentie met Crystal Grids!                                                                    

In de vruchtbare samenwerking met Erik Vernimmen, die o.a. Crystal Grids maakt, zijn er mooie resultaten geboekt met de intenties die aan een Crystal Grid werden toevertrouwd. Erik, die healingen op afstand heeft gedaan en zware energieën bij mensen en huizen heeft weggehaald, ontdekte de enorme power van deze grids, die hij al enige tijd zelf maakt.  

Wat is een Crystal Grid?

Een Crystal Grid bestaat uit o.a. kristallen en (half)edelstenen, die vaak in een cirkel op een spiegel of op een raster van een symbool worden gelegd. Deze kristallen en edelstenen worden speciaal geprogrammeerd voor specifieke behoeften en wensen. De kristallen die zijn gebruikt in een Crystal Grid zijn geselecteerd om de juiste energieën te dragen die nodig zijn voor een bepaalde situatie, zoals in dit geval een intentie. Ze kunnen worden gezien als de stroombron of batterijen van een Crystal Grid. Sommige kristallen worden gebruikt om deze energieën te versterken of uit te zenden naar een persoon of plaats.

De Crystal Grid wordt een fysieke en symbolische representatie van de intentie erachter. Deze structuur fungeert ook als een visuele herinnering aan het doel onder de Grid. Het spreekt ons aan zowel op ons bewuste als op ons onderbewuste.
Wat betreft de bron van hun manifesterende eigenschappen, zijn kristallen creatieve energie in fysieke vorm. De mineralen die deze kristallen creëerden, kwamen van oude sterren en planeten. Veel kristallen zijn duizenden, zo niet miljoenen jaren oud.
Vanuit spiritueel oogpunt werken kristallen ook als katalysatoren. Ze veranderen de vibratie van energieën om je heen of in je om zo verandering in je leven te creëren.
Dit betekent dat de energie van de kristallen gefocust is, gericht en versterkt bij gebruik binnen een Crystal Grid.

Wat is een duidelijke intentie?

Het is essentieel om een duidelijke intentie te hebben over wat je wilt manifesteren of laten gebeuren. Voel goed en denk echt na over wat je wilt en de reden dat je het wilt. Zorg ervoor dat dit iets is dat je graag zou willen dat er in je leven gebeurt en dat je bereid bent om hier echt naar te handelen, mocht het gebeuren. Zet dit in de tegenwoordige tijd. Laat woorden als willen en kunnen etc weg.

Hoe gaat het proces van jouw intentie?

Stuur jouw intentie naar mij en ik ga deze een beetje finetunen, waarna ik deze weer terugstuur. Als het voor jou klopt, dan komt deze geschreven intentie onder een speciaal voor jou gemaakte Crystal Grid te liggen. Je ontvangt hiervan een foto.Jouw Grid is weer aangesloten op een nog grotere centrale Crystal Grid, voor extra power. Het is van belang dat jij zelf ook bepaalde acties rondom jouw intentie gaat neerzetten. Je krijgt tips hoe dit te doen. Mocht tijdens onze finetuning blijken dat jouw intentie langer dan 3 maanden gaat duren, dan sturen wij jouw intentie terug met het verzoek om deze anders neer te zetten.  
Je krijgt in deze periode 3 keer een checkmail/app of kort telefonisch contact om even te horen hoe de zaken ervoor staan en wat jij zelf hebt gedaan, wat er nog nodig is, wat er in jouw omgeving is veranderd of wat je hebt opgemerkt. Let op deze veranderingen kunnen subtiel zijn.

 

Prijs Crystal Grid: € 88,=

App mij: +31624864559

of info@helenastruikconnectie.com