Life coaching

In de afgelopen 22 jaar als lifecoach heb ik mij met veel passie een breed scala aan instrumenten meester gemaakt en mensen begeleid in allerlei soorten situaties.  Kom je er even niet uit, zit je ergens mee in je maag en weet je het gewoon even niet, whats app mij. Ik heb de afgelopen jaren duizenden mensen geholpen in allerlei situaties. Of dit nu met relaties, werk, individuele opstellingen, familiesituaties of chaotische situaties te maken had, zoals het aanzetten tot opruimen van ruimtes of niet weten waar te beginnen met documenten en daarnaast help ik jou in het goed leren neerzetten van intenties, zodat deze uitkomen. 

Ik ben zeer goed in het bekende duwtje in de rug, waardoor jij weer energie en zelfvertrouwen krijgt om de situatie waarin jij zit weer meester te maken.

Ook help ik mensen vast te houden aan een ritme en structuur rondom intenties die ze neerzetten. Zoals beginnen met voorbereidingen van een eenmanszaak/bedrijf of zzp'er, maar ook prive als je wilt afvallen of je huis op orde wilt brengen. Ik maak op 1 A4 een 11 stappenplan, om vervolgens 21 dage lang jou de appen (en soms mails erbij) om te vragen welke stappen je hebt gezet. Uit ervaring weet ik dat hierdoor de stappen ook worden gezet en het zelfvertrouwen, vreugde zijn toegenomen met positief resultaat. Daarbij als het nodig is, ruimen we diep liggende negatieve overtuigingen op die jou tegenhouden om te verder te floreren op je levenspad. WHATSAPP MIJ 06-24864559 of mailen naar: info@helenastruikconnectie.com. Onder het kopje diensten vind je meer info.

.