Magnesium spray

Original Bodycare Magnesium Spray doet precies wat het zegt het doet. Masseer het in de huid, en het levert de zuiverst mogelijke elementaire magnesium, die super absorbeerbaar is. Magnesium is essentieel voor energieproductie en -opslag. Het kan ook ondersteuning bieden aan gezonde zenuw- en spierfunctie, het onderhouden van een regelmatige hartslag en botdichtheid.

Het magnesium wordt direct opgenomen in het huidweefsel, zodat het direct in de cellen gaat, wat de tekorten opvult die aanwezig kunnen zijn als gevolg van dieet en levensstijl.

 

Olie via de huid is de ideale manier om magnesium op te nemen, omdat via het maag-darmkanaal lang niet alles opgenomen wordt. Magnesiumolie kun je lokaal aanbrengen op plekken waar je het nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing
Ongeveer 15 – 20 sprays per dag zijn voldoende om het gewenste effect te bereiken. Het kan zijn dat de huid wat gaat prikken, tintelen of warm aanvoelt. Dit duidt erop dat de magnesium wordt opgenomen en is normaal. De beste plekken om magnesiumolie aan te brengen zijn de binnenzijde van de onderarmen en de bovenkant van de voeten. Voor een extra goede opname kun je de spray het beste na het douchen gebruiken.