Wie is Helena?

Met een achtergrond als docent communicatie, re-integratie-coach en procesbegeleider, begon ik pas echt mijn intuïtieve talenten en vaardigheden te ontwikkelen nadat ik in 2004 terugkeerde van een intensieve leerzame periode bij de federatie gemeenschap Damanhur in Italië. Ook de Akasha Kronieken leerde ik raadplegen. Ik werd steeds meer gevraagd om de 'levensknopen' bij anderen te ontwarren.  Inmiddels kan ik mij beroepen op meer dan 22 jaar ervaring als soul & levens coach.

Als Eco-Intention practioner heb ik me verder leren bekwamen in het waarnemen van energie stromen en hoe deze te balanceren.Tijdens het begeleiden van anderen breng ik mijn intuïtie, fijngevoeligheid (helderhorend, helder voelend en helder wetend etc)  en inzichten altijd met een gezonde dosis humor. Immers lachen werkt bevrijdend.

En ook dat jij je veilig voelt, is voor mij belangrijk. Op een professionele en liefdevolle manier zorg ik snel voor verdieping. Ik doorzie patronen en maak vertaalslagen waardoor zowel lichte als zwaardere dilemma's getransformeerd kunnen worden en je vanuit je diepste wezen jezelf kunt (gaan) manifesteren

Ik heb samen met de  bedreven en zich altijd in onderwerpen vastbijtende journalist Fred Teunissen (Fredteunissen) ook een praktisch lees/werkboek geschreven over Akasha Kronieken: "Een Hemels Avontuur"

Zie verder: Een Hemels Avontuur

Daarnaast werk ik op meerdere gebieden samen met andere professionals zoals o.a. Liesbeth Buurman van Worksense, samenwerking op het gebied van trainingen en reintegratie. Met Rames Sjambar doe ik  samen combinatie reading en portret tekenen, zie Sjambar.nl en met Ties Poulisse voor de past life readings. Met Annelies Aarts organiseer ik opstellingen inzake vrouwelijkheid, sensualiteit. Zie Anneliesaarts.com

 

Hieronder nog een paar klanten met hun ervaring over mij, zie verder kopje reviews

Weer heb ik door de inzichten die ik heb verkregen reuzen stappen gezet. Je manier van uitbeelden, symboliek en gevoelsuitdrukking en zijn zeer verhelderend geweest waardoor ik met zeven mijl laarzen verdere stappen kan zetten in mijn leven."
Caroline Kuijpers 

We zijn wat weekjes verder na de indrukwekkende opstellingen die we bij je mochten doen.
Graag bedank ik je daarom nog een keer apart voor de magistrale manier waarop je de opstellingen faciliteerde. Heel fijn!
Inmiddels ben ik volop bezig met de follow-up van wat er in mijn opstelling naar voren kwam en besteed daar de komende maanden dagelijks tijd en aandacht aan.
Adriaan Dekker

Ondertussen zit ik bij Qatar Airways als piloot en gaat alles goed, ik wilde graag zeggen dat ik nog regelmatig terug denk aan de gesprekken die wij toen gehad hebben en dat die mij nog steeds helpen in het leven. Voeten op de grond en kracht daar uit halen, bedankt!

Joram van  Asselt