Bahar Durgun

Als ik een vraag heb of voel dat ik er niet uitkom zelf, dan is Helena de plek waar ik wil zijn.

Tijdens de sessie, geeft ze mij alle ruimte, veiligheid, en ondersteuning, en alles mag er volledig zijn, ze voelt feilloos aan wat nodig is en reist met mij mee in de sessie.

Telkens weer ontdek ik een puzzelstukje wat ik mag ontvangen, verwonderd hoe energie werkt en mij helpt een completer mens te zijn, mijn dank is Groots.

 

Nicole Prumpeler

Hallo Helena

Zoals alle eerdere opstellingen, was deze laatste ook weer heel bijzonder.

Heel duidelijke inzichten waar ik nu bewust van ben. En waar ik weer iets mee kan. 

- Ik voel veel meer rust naar mijn vader toe.

- Ik neem nu beslissingen vanuit mij, zonder het oordeel van mijn ex-parter of mijn vader mee te nemen. - ik ben me ook meer bewust van mijn afwachtende houding. En dat dat best oké is. En dat ik ook op momenten knopen moet doorhakken.

Christine Stienen

Dankjewel voor de mooie opstelling vanmorgen! Ben ik heel blij mee!

Liefs voor allebei!

Christine

 

Karl Henrik Devabodhi Sahlén 

Life Coach / Yoga Teacher / Psychologist

Helena's work is profoundly transformational. 

Her ability to intuitively connect with hidden blockages and liberate them through creativity and playfulness is exceptional. 

I am very grateful for the empowerment I have received from working with her."

 

Adriaan Dekker

We zijn wat weekjes verder na de indrukwekkende opstellingen die we bij je mochten doen. Graag bedank ik je

daarom nog een keer apart voor de   magistrale manier waarop je de opstellingen faciliteerde. Heel fijn!
Inmiddels ben ik volop bezig met de follow-up van wat er in mijn opstelling naar voren kwam en besteed

daar de komende maanden dagelijks tijd en aandacht aan.

Tessa Melchior

Het was een hele fijne, mooie sessie gisteravond. Dank je wel voor je hulp, inzicht, respectvolle en liefdevolle benadering. Het lag allemaal zo gevoelig bij ons en je hebt het mooi verwoord, ingevoeld en uitgebeeld. Het heeft ons verder gebracht. Er is weer een opening en we voelen het weer stromen en we gaan ermee aan de slag.

 

Jac van Ool

 

Dank je voor de uitwerking van mijn zielsmissies, erg interessant Ik heb ja gezegd tegen mijn nieuwe werkgever. Met die zoom meting die we hadden is ook naar voor gekomen, dat ik meer vertrouwen mag hebben in, en meer mag luisteren naar de informatie die ik krijg.  ( De intentie die ik had geplaatst om een fijne werkplek te krijgen, en de info die ik van jou heb gekregen) 1 september ga ik beginnen!

 

Bedankt voor de steun.

Karin Lindhout

 Na vorige week donderdag voelt mijn lichaam vaak anders. Ik merk op dat ik me lichter, opener voel. En ik bewoon mijn lichaam meer.Ook valt het mij op dat mijn buik warmer wordt als ik bewust met voelen bezig ben. Een soort graadmeter, heel fijn om te ervaren. Ik merk op dat sinds donderdag bij jou er verschuivingen zijn in hoe ik mensen ontmoet, benader, ervaar. Ik voel me meer op dezelfde lijn zitten. En het overdenken van de woorden uit het gebed brengt een zachtheid en een stille verwondering over ons mensen, dieren en planten, de gehele natuur en samenleving. 

 

Patricia van den Bosch

Haar praktische aanpak gecombineerd met haar sterke intuïtieve voelen en expressieve uiting daarvan vormen een waardevolle combinatie om tot diepere inzichten (h) erkenning te komen.

Dank voor de mooie en verhelderende sessie

Kim Heijmans

Via mijn moeder kwam ik bij Helena een paar keer. En met resultaat. Helena stemt af, doorziet bepaalde  patronen en komt snel tot de kern. Door de coaching van Helena kreeg ik nieuwe inzichten. Waar bijvoorbeeld mijn uitdagingen liggen, maar ook mijn kwaliteiten en kracht.

De  gesprekstechnieken die ik geleerd heb, heb ik toe kunnen passen bij sollicitaties. En, met positief effect! Hierdoor ervaar ik meer zelfvertrouwen

 

Caroline Kuijpers

Weer heb ik door de inzichten die ik heb verkregen reuzen stappen gezet. Je manier van uitbeelden, symboliek en

gevoelsuitdrukking en zijn zeer verhelderend geweest waardoor ik met zeven mijl laarzen verdere stappen kan zetten in mijn leven."


Joram van  Asselt 

Ondertussen zit ik bij Qatar Airways als piloot en gaat alles goed, ik wilde graag zeggen dat ik nog regelmatig

terug denk aan de gesprekken die wij toen gehad hebben en dat die mij nog steeds helpen in het leven.

Voeten op de grond en kracht daar uit halen, bedankt!

 

Rames Sjambar

Voor mij was het weer fantastisch.

Heel mooi hoe je dat doet en speels en met humor. ik weet dat het effect gaat hebben. Drie mooie sessies mooi verdeeld over het jaar. Het voelt als toversessies😉

Nogmaals mijn hartelijke dank !enne...het witte veertje kwam op een onverwacht moment!

 

Anny Breedveld

Ik heb enkele dagen na de opstelling een mooi helend gesprek met mijn zus gehad. Ben ik heel blij mee. Dank!

Nicole Prumpeler

Een workshop rondom sensualiteit en sexualiteit. Twee thema’s die ik graag in mezelf wilde helen en (opnieuw) ontdekken.

In een kleine, intieme setting begeleiden Annelies en Helena met zachtheid en liefde.

Een dag met meditatie, visualisatie, deelrondes en opstellingen. Een energetisch zeer vermoeiende dag. En toch ook zo de moeite waard. Oude stukken die ik met mijn huidige bewustzijn niet kon oplossen….zijn nu toch getransformeerd🙏 Ik kan het iedereen aanraden!☀️

Karin Rommers

Ik heb de drie weken van de  “inspirerend en rustgevend 11 stappenplan” als heerlijk ervaren. Iemand die over mijn rug meekeek en gelijk een stok achter de deur om de intenties zetten, korte meditaties, spontaniteit, affirmaties, werken met de Tsadee, werken aan mijn toekomstig bedrijf, verder vorm te geven.
Dus al met al ben ik giga vooruit gegaan, het slapen is verbeterd, meer richting met mijn eigen zaak, meer voor mezelf opkomen, zekerder geworden, grensafbakening (deze incarnatie – pendelen).
Lieve Helena Bedankt voor alles!