Bahar Durgun

Als ik een vraag heb of voel dat ik er niet uitkom zelf, dan is Helena de plek waar ik wil zijn.

Tijdens de sessie, geeft ze mij alle ruimte, veiligheid, en ondersteuning, en alles mag er volledig zijn, ze voelt feilloos aan wat nodig is en reist met mij mee in de sessie.

Telkens weer ontdek ik een puzzelstukje wat ik mag ontvangen, verwonderd hoe energie werkt en mij helpt een completer mens te zijn, mijn dank is Groots.

 

Nicole Prumpeler

Hallo Helena

Zoals alle eerdere opstellingen, was deze laatste ook weer heel bijzonder.

Heel duidelijke inzichten waar ik nu bewust van ben. En waar ik weer iets mee kan. 

- Ik voel veel meer rust naar mijn vader toe.

- Ik neem nu beslissingen vanuit mij, zonder het oordeel van Alex of mijn vader mee te nemen. - ik ben me ook meer bewust van mijn afwachtende houding. En dat dat best oké is. En dat ik ook op momenten knopen moet doorhakken.

Christine Stienen

Dankjewel voor de mooie opstelling vanmorgen! Ben ik heel blij mee!

Liefs voor allebei!

Christine

 

Kim Heijmans

Via mijn moeder kwam ik bij Helena een paar keer. En met resultaat. Helena stemt af, doorziet bepaalde  patronen en komt snel tot de kern. Door de coaching van Helena kreeg ik nieuwe inzichten. Waar bijvoorbeeld mijn uitdagingen liggen, maar ook mijn kwaliteiten en kracht.

De  gesprekstechnieken die ik geleerd heb, heb ik toe kunnen passen bij sollicitaties. En, met positief effect! Hierdoor ervaar ik meer zelfvertrouwen

 

Tessa Melchior

Het was een hele fijne, mooie sessie gisteravond. Dank je wel voor je hulp, inzicht, respectvolle en liefdevolle benadering. Het lag allemaal zo gevoelig bij ons en je hebt het mooi verwoord, ingevoeld en uitgebeeld. Het heeft ons verder gebracht. Er is weer een opening en we voelen het weer stromen en we gaan ermee aan de slag.

Nicole Prumpeler

Een workshop rondom sensualiteit en sexualiteit. Twee thema’s die ik graag in mezelf wilde helen en (opnieuw) ontdekken.

In een kleine, intieme setting begeleiden Annelies en Helena met zachtheid en liefde.

Een dag met meditatie, visualisatie, deelrondes en opstellingen. Een energetisch zeer vermoeiende dag. En toch ook zo de moeite waard. Oude stukken die ik met mijn huidige bewustzijn niet kon oplossen….zijn nu toch getransformeerd🙏 Ik kan het iedereen aanraden!☀️

Jac van Ool

Dank je voor de uitwerking van mijn zielsmissies, erg interessant Ik heb ja gezegd tegen mijn nieuwe werkgever. Met die zoom meting die we hadden is ook naar voor gekomen, dat ik meer vertrouwen mag hebben in, en meer mag luisteren naar de informatie die ik krijg.  ( De intentie die ik had geplaatst om een fijne werkplek te krijgen, en de info die ik van jou heb gekregen) 1 september ga ik beginnen!

Bedankt voor de steun.

 

Karl Henrik Devabodhi Sahlén 

Life Coach / Yoga Teacher / Psychologist

 

Helena's work is profoundly transformational. 

Her ability to intuitively connect with hidden blockages and liberate them through creativity and playfulness is exceptional. 

I am very grateful for the empowerment I have received from working with her."

 

Patricia van den Bosch

Haar praktische aanpak gecombineerd met haar sterke intuïtieve voelen en expressieve uiting daarvan vormen een waardevolle combinatie om tot diepere inzichten (h) erkenning te komen.

 

Dank voor de mooie en verhelderende sessie!

Fred over Crystal Grid

In een telefoongesprek vroeg Helena me om een profiel te schetsen van de gezochte persoon. We hadden allebei het gevoel dat het een man zou zijn. Helena stelde voor dat ik zijn aanwezigheid visualiseerde alsof deze situatie al bestond terwijl mijn intentie voor deze gezochte persoon onder de grid kwam te liggen.
In de dagen die volgden informeerde ik de mensen in mijn directe omgeving en de netwerken waar ik actief in ben. Er kwamen maar heel weinig reacties en geen daarvan was een match. Tot plotseling een volslagen onbekende mij belde. Getipt door iemand uit mijn lokale netwerk. Er volgde een gesprek en er was direct een klik. Maar het mooie: deze man is als het ware de belichaming van het besproken profiel! Kun je zeggen dat dit door 'het grid' komt? Deels, is mijn gevoel. Het grid versterkte mijn toch al sterke intentie.De sleutel was het gewenste precies te benoemen en vervolgens te bekrachtigen met de kristallen". 

Rames Sjambar

Voor mij was het weer fantastisch.

Heel mooi hoe je dat doet en speels en met humor. ik weet dat het effect gaat hebben. Drie mooie sessies mooi verdeeld over het jaar. Het voelt als toversessies😉

Nogmaals mijn hartelijke dank !enne...het witte veertje kwam op een onverwacht moment!

Anny Breedveld

Ik heb enkele dagen na de opstelling een mooi helend gesprek met mijn zus gehad. Ben ik heel blij mee. Dank!

 

Karin Lindhout

 Na vorige week donderdag voelt mijn lichaam vaak anders. Ik merk op dat ik me lichter, opener voel. En ik bewoon mijn lichaam meer.Ook valt het mij op dat mijn buik warmer wordt als ik bewust met voelen bezig ben. Een soort graadmeter, heel fijn om te ervaren. Ik merk op dat sinds donderdag bij jou er verschuivingen zijn in hoe ik mensen ontmoet, benader, ervaar. Ik voel me meer op dezelfde lijn zitten. En het overdenken van de woorden uit het gebed brengt een zachtheid en een stille verwondering over ons mensen, dieren en planten, de gehele natuur en samenleving. 

Karin Rommers

Ik heb de drie weken van de  “inspirerend en rustgevend 11 stappenplan” als heerlijk ervaren. Iemand die over mijn rug meekeek en gelijk een stok achter de deur om de intenties zetten, korte meditaties, spontaniteit, affirmaties, werken met de Tsadee, werken aan mijn toekomstig bedrijf, verder vorm te geven.
Dus al met al ben ik giga vooruit gegaan, het slapen is verbeterd, meer richting met mijn eigen zaak, meer voor mezelf opkomen, zekerder geworden, grensafbakening (deze incarnatie – pendelen).
Lieve Helena Bedankt voor alles!