Boeken

Een hemels avontuur

Helder praktisch werkboek. Hoe kom je in je  eigen Akasha Kronieken? Dit boek legt helder uit hoe je dit het beste doet.  Via een aantal concrete oefeningen die in het boek beschreven staan,  ervaar jij hoe dit bij jou het beste gaat werken.

Feng Shui business

Feng Shui voor je werkruimte

Je lichaam aarden

Maak contact met de aarde en voel je beter!

Spiritueel geldbewustzijn

Geld is energie en valt of staat met de intentie van jou

Superhormoon vitamine D

Wanneer ons lichaam niet voldoende vitamine D vormt, ontstaan er stoornissen in de celstofwisseling, functioneren de organen niet goed en kunnen er allerlei ziekten ontstaan – van infecties en aandoeningen aan de luchtwegen tot reuma, diabetes, hartfalen en kanker. In dit boek lees je wat deskundigen aanbevelen om een tekort te voorkomen en de positieve werking van de vitamine volledig te benutten. Wetenschappelijk gefundeerd.

Ankertjes 359 Astrologie

Ontdek hoe bruikbaar deze oude wetenschap voor NU is!

Overstijg jezelf

Verander je hersenen, creëer de werkelijk die je wenst.

Engelen kaarten

ls je je in een verwarrende situatie bevindt, geven deze kaarten je een rechttoe rechtaan antwoord en de duidelijkheid die je zoekt

Wijsheid oude orakels

In oude culturen werden wijzen en zieners vereerd voor hun profetische gaven waarmee ze de tekens van de goden nauwkeurig konden interpreteren.

Verzorging

Kokosolie deodorant stick

De We Love  The Planet deodorant bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Er zijn geen synthetische stoffen en aluminium aan toegevoegd waardoor de deodorant niet schadelijk is voor je lichaam. Beter voor je lichaam én de planeet!

Zuivere biologische etherische olie

Zuivere biologische etherische olie van Pepermunt! De geur van etherische olie van pepermunt is sterk, fris, lichtjes zoet en muntachtig. De olie is goed te mengen met etherische olie van lavendel.

Magnesium spray

Original Bodycare Magnesium Spray doet precies wat het zegt het doet. Masseer het in de huid, en het levert de zuiverst mogelijke elementaire magnesium, die super absorbeerbaar is. Magnesium is essentieel voor energieproductie en -opslag.

Kokosnoot handcreme

Ideaal voor in de winter. Ook bij droge handen kan deze creme dankzij de biologische kokosolie, hyaluronzuur en hexapeptiden de huid van de handen verzorgen.

Zerowater filterkannen

Geniet van de pure smaak van water met de nieuwste filter technologie in slechts enkele minuten!

Aarding