Feng Shui

Feng Shui, de eeuwenoude filosofie en energie systeem.

Feng-Shui bestaat al eeuwen lang in Azië (echte oorsprong is niet bekend, maar de meeste mensen beschouwen China als land van oorsprong) en is een methode om verschillende soorten energie in een ruimte te herstructureren. Als je Feng-Shui vertaalt, kom je uit op iets als wind en water.

Dit zijn 2 natuurverschijnselen die van invloed zijn op de stroming van energie. Energie is overal om ons heen, en in een ruimte kan deze energie zich bundelen en een blokkade vormen. De inrichting van je ruimte, woning, kantoor, etc. is dus bepalend voor de stroming van de energie. Feng-Shui richt zich op een harmonisch geheel van de leefomgeving met natuurlijke vormen, iets wat je in deze tijd steeds minder ziet: de meeste voorwerpen en vormen zijn door de mens gemaakt. Door met Feng-Shui bezig te zijn kun je het geheel wel in harmonie met elkaar brengen en daardoor dus weer positiever in het leven staan.

 

 De Law of Attraction en Feng Shui

Deze Law of Attraction wet, ook wel bekend als de wet van aantrekkingskracht, gaat uit van het principe ‘like attracts, like principe’. Het betekent dat het gelijke het gelijke aantrekt. Datgene waarop jij je focust, dat komt je toe. Het is dus eigenlijk ook een wet van aantrekken en afstoten. Ze zeggen wel dat Feng Shui 1/3 deel uitmaakt van deze Law of Attraction.  Ze noemen het ook wel  Earth luck. Dit houdt in dat als je Feng Shui juist toepast in jouw omgeving je dit 1/3 van jouw  Law of Atrraction verhoogt. De andere 2 zijn Spiritual Luck en Human Luck.

 

De universele “law of attraction” bestaat uit 3 delen:

 1.   Spiritual Luck, de lessen waarmee je geboren bent

2.   Human Luck. Dus hoe je denkt, hoe je voelt en je acties. Wat doe je om je eigen geluk te bevorderen.

3.   Je Earth Luck. Je omgeving die constant invloed op je uitoefent. Dit veranderen heeft groot effect op je. Dit zit ook veel in je onderbewuste. Je omgeving beinvloedt je onderbewuste. Het kan dit ook echt blokken. Bv door bepaalde afbeeldingen die je onbewust blokken. Dit is o.a. te leren via Feng Shui.l

Belangrijk is om in alignment te komen met deze 3 delen.

Feng Shui helpt je om jezelf en je ziel lessen over je succes, gezondheid, relaties en je spirituele wijsheid beter te begrijpen. Verder helpt dit om je nieuwe tools te geven zodat je Law of Atrraction resultaten beter uitkomen.

Het helpt je beter te connecten met het Universum, maar ook hoe de 4 levensgebieden (Succes, Relaties, Gezondheid en Wijsheid) beter voor jou gaan werken. Het helpt je tevens om meer geld in je leven te laten flowen. Deze Feng Shui opzet ondersteunt jou om je dromen over succes sneller en met meer gemak te laten uitkomen.

De impact van Feng shui word je duidelijk als je hier mee gaat werken. Als je deze regels toepast in je huis, en je kantoor dan ga je steeds meer begrijpen hoe jouw omgeving inwerkt op je onbewuste, die op zijn beurt weer je bewuste en acties aandrijft. Je onderbewuste regeert voor de grootste tijd je handelingen en acties en als je omgeving zoveel invloed heeft op je onbewuste, dan ga je al snel snappen hoe je dit beter kan aansturen in jouw voordeel!

Jouw persoonlijke nummer leert je alles over je locatie (dus hoe je zit, slaapt, werkt etc). De locatie is echt mega belangrijk. Om op de juiste locatie te zijn (zitten, werken of slapen) kan echt je leven veranderen. Dit document ondersteunt jouw beste locatie op basis van je geboorte gegevens.

Je omgeving beinvloedt je mind (bewust en onbewust) alsmede daardoor de Law Of Attraction en de resultaten die hieruit voorvloeien

De Chinese Feng Shui meesters begrepen al meer dan 4000 jaar hoe de omgeving jouw energie van je gedachten en gevoelens en daardoor acties beinvloedt.

Het is mogelijk de Chi, de energie, betere positieve richting  te geven door jou tijdens het slapen of overdag in een andere bij jouw passende richting te zetten waardoor je positievere resultaten boekt.