‘We are all of us stars, and we deserve to twinkle’- Marilyn Monroe

Workshop Astrologische opstelling 

"In deze opstelling gaan we je Zon en je Maan opstellen en hoe deze zich tot elkaar verhouden.

De Zon in je geboortehoroscoop vertelt je wie je bent, wat je identiteit is, maar ook welke kwaliteiten je helpen bij het ontwikkelen van een duidelijker ik-beeld.

De Maan in je geboortehoroscoop vertelt je hoe je uiting geeft aan je emoties, wat je behoefte zijn en wat je nodig hebt om basiszekerheid te ervaren.

Los van elkaar vertellen ze al een groot deel van wie je bent, maar ook hoe ze op elkaar inwerken en of ze al dan niet gemakkelijk samenwerken kan je veel inzicht geven over jezelf. Met inzicht in jouw Zon en Maan energie en de dynamiek tussen jouw Zon en Maan, kun jij je energie bewust inzetten en zo optimaal mogelijk benutten'.

Adres wordt bij aanmelding bekend gemaakt. Plek voor 4 deelnemers. 55 euro. Deelneming is definitief na betalingslink. We hebben hiervoor wel jouw geboortegegevens nodig. Je kan ook met een groepje aanmelden voor een aparte datum af te spreken.

 

Workshops Astrologische opstelling zondagochtend 2 en 6 juni avond  in Weert:

Spelen met de aspecten van jouw sterrenbeeld, plezier maken en tegelijkertijd jezelf beter leren kennen? Vera Bruinen (astroloog en systeemcoach) en ik hebben daarvoor een astrologische variant op opstellingen gecreëerd. Deze productie, ster in beeld, gaat over hoe jouw karaktereigenschappen elkaar onderling beïnvloeden. Een astro-opstelling is voor iedereen die op een speelse en luchtige manier kennis wil maken met de fundamenten van zijn eigen persoonlijkheid.

In deze productie zorgen wij dat jij jouw zon, maan (en ascendant) uitgebeeld hebben. Je krijgt op een relaxte manier zicht op jouw identiteit, voorkomen en behoeften. En hiermee de sleutel naar een transformatie om te schitteren als een ster. Tel de kracht van opstellingen (systemisch werk) en astrologie bij elkaar op en je hebt de poort naar een bron van inzicht en heelwording. 

In de astro-opstelling representeren anderen uit de groep jouw zon, maan, ascendant en gelukspunt. Ze gaan in de energie daarvan staan, zodat ze deze kunnen waarnemen en de onderlinge interactie in de ruimte kunnen verbeelden. Zo worden onderliggende dynamieken zichtbaar; ze krijgen een stem en kunnen op elkaar reageren.

Wat betekent dit voor jou?

Vanzelf wordt dan zichtbaar waar spanning zorgt voor belemmeringen, maar ook waar harmonieuze energieën elkaar versterken. Vaak brengt dit je bij verborgen krachten die te weinig aandacht hebben gekregen. Zo wordt een nieuwe balans gevonden, waardoor meer rust, vrede en liefde door je heen kan stromen. Zelf ga je ook even op jouw gelukspunt staan, zodat jij het gevoel wat je daar ervaart, nog eens extra bekrachtigt in jouw wezen. Zin om mee te doen? app mij 06-24864559 of klik op Workshop Astro Opstellingen