Persoonlijke mentor

ttyty

Ik concentreer mijn activiteiten als persoonlijke mentor op die gebieden die jou bezig houden of dit nu werk, prive of anders is. Het belangrijkste is jouw intentie. Als die helder is, gaan we samen varen naar jouw neergezette intentie. Dat kan door middel van life coaching, spirituele invalshoeken, astrologie, reintegratie vaardigheden , transformeren beperkende overtuigingen. Door mijn lange ervaring als proces begeleider zie en voel ik snel wat nodig is en bereiken we die intentie dan ook. Dat is het belangrijkste. De vertaalslagen weet ik voor jou te maken.

Voorbeelden: 

Ik heb mensen bijgestaan in het bereiken van hun doelen voor werk

Ik heb mensen begeleid in hun spiritueel ontwikkelingsproces

Ik heb mensen geholpen hun zelfvertrouwen en eigen waarde te vergroten

Ik heb mensen geholpen hun emotionele blokkades op te ruimen

Ik heb mensen geholpen bewuster te maken van hun aardse reis, hun missies en waarom ze bepaalde struikelblokken nu eenmaal tegenkomen dmv astrologische levenslessen en gelukspunten in hun blauwdruk

Ook het omgaan met het rouwproces als je dierbaren hebt verloren. Op dit vlak heb ik zelf veel meegemaakt en door ervaring hiermee leren omgaan. Heel soms komt er een overleden dierbare even gedag zeggen met een boodschap.

ASTRALE HYGIENE

De laatste tijd help ik veel mensen zich astraal schoon te maken. Het is net als met tandenpoetsen en douchen. Dit doe je ook elke dag. Nu is het energetisch schoonmaken van jezelf van NET zo belang. Dit houdt in dat je energieveld om je heen elke dag schoonmaakt. Zeker in deze tijd waarin we veel energetisch vuil bij ons dragen zonder dat we dit door hebben. Dat kan energieen van andere mensen zijn, maar ook andere energieclusters, entiteiten of overig. Na een grondige schoonmaak voel jij je weer beter.

Ik heb meerdere eenvoudige oefeningen die je bij jezelf kan toepassen. 

Daarnaast is het ook van belang dat de ruimte waarin jij vaak verblijft, ook energetisch schoon te houden. Ook hiervoor heb ik eenvoudige oefeningen die je ruimte weer fris en ruimtelijk doen voelen.

 Onder het kopje diensten meer info.