Human Blueprint

HUMAN BLUEPRINT

Heb jij je weleens afgevraagd hoe het zit met jouw blueprint of blauwdruk?

Of Voel jij je weleens machteloos? Kom jij jezelf wel eens tegen?

Zit je nog met innerlijke pijn en/of oud zeer? Voel jij je wel eens niet begrepen?

Wil jij wel eens weten waarom jij steeds tegen dezelfde problemen aanloopt?

Met jouw human blueprint die ik via spirituele numerologie, astrologische levenslessen en de levensmissie via Human Design , vertel ik jou meer over jouw blueprint. Tevens kijken we het voor jou op dit moment belangrijke stukken zitten die doorgebroken willen worden of eigenlijk eindelijk willen gaan stromen. Je krijgt de do's en don'ts met betrekking tot jouw relaties, gezondheid en zaken waar je absoluut rekening mee mag houden wil je vreugdevoller en makkelijker door het leven heen navigeren. Zie dit alles als een routekaart welke de kortste weg naar de top van de berg, die we hebben te beklimmen, onthult. 

Door op jou af te stemmen, begeleid ik jou in dit proces naar veranderingen op dát gebied waarmee jij geholpen wil worden. En dat alles op een veilige en integere manier. 

Tijdens het consult, voel ik vaak de energieën aan waarover we spreken. Vaak beeld ik de interne wezenlijke stukken uit, als een soort van toneelspel. Door het zien hiervan, krijg je vaak een 'aha'-gevoel en voel jij  je  erkend in jouw "zijn", zonder oordeel. Dan gaat de bal sneller rollen en komen we vaak bij het gewenste resultaat uit en afhankelijk van jouzelf, vindt soms ook een healing bij jouwzelf spontaan plaats. Zeker als dit jouw intentie is. Het kan zijn dat 2 of meer consulten nodig zijn om zoveel mogelijk helder te krijgen. We leven nu eenmaal in een tijd waarin we graag onze diepere blokkades willen zien en oplossen. Vrijer leven wie wil dit niet?

Hiervoor heb ik wel jouw geboortegegevens nodig.

Kijk op de pagina Diensten voor prijzen en overige diensten

App mij😃: 06-24864559 of mail mij: info@helenastruikconnectie.com