Aardingsmat 31x62 cm met aansluitkabel (3,6m)

Aardingsmat :  Heb je last van elektrische spanning? Dat is niet gek, elektrische spanning is in elk huis aanwezig. Heb je de behoefte om dichter bij de aarde te komen en zonder elektrische spanning tv kunnen kijken of achter jouw laptop te kunnen werken? Dan is eenaardingsmat zeker iets voor jou. Daarnaast beschik ik uiteraard ook over andere producten op het gebied van aarden.


WAT IS EEN AARDINGSMAT
Een aardingsmat helpt de natuurlijke ‘elektrische’ staat van het lichaam te herstellen. Elektrische spanningen vloeien uit jouw lichaam. De aardingsmat is gemaakt van geleidend foam en voelt aangenaam aan. Er is geen extra hoes nodig voor de aardingsmat. De aardingsmat heeft een afmeting van 31x62 CM. Ga je een aardingsmat kopen? De mat wordt geleverd met een snoer met conische kap. Het snoer heeft een weerstand van 100k Ohm. Wordt geleverd met stopcontactbeveiliging.


EEN WORDEN MET DE AARDE
Tegenwoordig kent onze samenleving, die erg modern is, veel gemakken. Helaas heeft dit voor een groot aantal mensen ook een keerzijde. Veel mensen zijn altijd moe, hebben last van slaapproblemen en/of hebben een chronische aandoening. Dit wordt ook wel aarden genoemd. Veel mensen hebben het contact met de aarde verloren, door het leven, werken en slapen op verdiepingen bijvoorbeeld. Dit kan leidt tot een elektronenbalans en een te hoog lichaamsvoltage. Producten op het gebied van aarden, zoals een of een aardingsmat zorgen ervoor dat het contact met de aarde hersteld wordt.

 

WAARVOOR KAN DE AARDINGSMAT GEBRUIKT WORDEN
De mat kan gebruikt worden aan de computer of onder een toetsenbord en muis. De mat is van een materiaal gemaakt zodat een computermuis makkelijk gebruikt kan worden op de mat. Ook kan je de mat gebruiken onder je voeten tijdens het tv kijken. Zo kan je altijd ontspannen tv kijken en computeren zonder dat je last hebt van elektrische spanningen.