Soul/life coaching

Wat zijn je diepere drijfveren en hoe breng je dit naar buiten? Wat wil je ziel je nog meer influisteren? Begeef ik mij op de juiste weg? Welk deel in jouw wil meer "spreken" en welk zielendeel heeft zich uit veiligheid meer afgezonderd? Sjamanen noemen dit ook wel afgezonderde zielendelen. Ik heb het vermogen om o.a. met deze afgezonderde zielendelen in contact te treden. Je krijgt als het ware een zielendeel van jou als in een toneelstuk te zien, te voelen, waarin deze aangeeft waarom dit zielendeel zich nog niet heeft aangesloten in jouw systeem. In het stuk wat dan volgt zorgen wij samen dat dit weer veilig genoeg is, zodat dit zielendeel zich weer aansluit in jouw systeem. Je voelt dan letterlijk weer kracht in je terugvloeien. En als dit niet het geval is, komen andere zaken aan bod.

Ik concentreer mijn activiteiten met Soul Coaching verder rond de invalshoeken van individuele opstellingen, astrologische levensmissies, aura clearingen, numerologie en basis Human Design. Het hangt van de consult af wat zich aandient nav jouw vragen. Vaak zijn er meerdere sessies nodig om weer te weten te komen over jouw Blueprint. Het is best veel namelijk.

Daarnaast werk ik samen met Ties Poulisse die specifieke past life readings verzorgt. Ook het omgaan met het rouwproces als je dierbaren hebt verloren. Op dit vlak heb ik zelf veel meegemaakt en door ervaring hiermee leren omgaan. Heel soms komt er een overleden dierbare even gedag zeggen met een boodschap

Een concreet voorbeeld:

Een jongeman voelde dat zijn mannelijke kracht nog niet volledig aanwezig was. Deze was vroeger door zijn vader teveel beschadigd, waardoor hij dit mannelijke krachtdeel afgesloten had. Deze kwam voorlopig niet meer tevoorschijn. Nadat ik in gesprek ging met dit zielendeel, bleek dat de jongeman eerst e.e.a. mocht teruggeven aan zijn vader. Ook bleek dat de jongeman zich nog verantwoordelijk voelde voor zijn vaders pijn. Nadat de jongeman dit had losgelaten, ontstond er een energetische ontlading die de jongeman bevrijdde van oude pijn. Dat mannelijke zielendeel voelde zich weer veilig om nu aan te sluiten bij hem. Daarna voelde hij zich herboren en ging in het mannelijke aangesloten zielendeel staan. Hij straalde krachtige mannelijkheid uit, beschermend en die zijn omgeving goed in de gaten bleef houden.

ASTRALE HYGIENE

De laatste tijd help ik veel mensen zich astraal schoon te maken. Het is net als met tandenpoetsen en douchen. Dit doe je ook elke dag. Nu is het energetisch schoonmaken van jezelf van NET zo belang. Dit houdt in dat je energieveld om je heen elke dag schoonmaakt. Zeker in deze tijd waarin we veel energetisch vuil bij ons dragen zonder dat we dit door hebben. Dat kan energieen van andere mensen zijn, maar ook andere energieclusters, entiteiten of overig. Na een grondige schoonmaak voel jij je weer beter. Ik heb meerdere eenvoudige oefeningen die je bij jezelf kan toepassen.

Daarnaast is het ook van belang dat de ruimte waarin jij vaak verblijft, ook energetisch schoon te houden. Ook hiervoor heb ik eenvoudige oefeningen die je ruimte weer fris en ruimtelijk doen voelen.

Kijk meer bij pagina Diensten voor de prijzen live/online etc : Diensten  

Helena Whats app: +31624864559 of info@helenastruikconnectie.com