Diensten

 Levenscoahing algemeen

21 dagen 11 stappenplan

Achterhalen remmende overtuigingen en deze ombuigen naar positieve overtuigingen

Online sessie tijdelijk € 44,-!!

In de afgelopen 22 jaar als intuitieve levenscoach heb ik mij met veel passie een breed scala aan instrumenten meester gemaakt en mensen begeleid in allerlei soorten situaties.

Kom je er even niet uit, zit je ergens mee in je maag en weet je het gewoon even niet, whats app mij. Ik heb de afgelopen jaren duizenden mensen geholpen in allerlei situaties. Of dit nu met relaties, werk, individuele opstellingen, familiesituaties of chaotische situaties te maken had, zoals het aanzetten tot opruimen van ruimtes of niet weten waar te beginnen met documenten, of keuzes mbt werk of het goed leren neerzetten van intenties. Ik ben zeer goed in het bekende duwtje in de rug, waardoor jij weer energie en zelfvertrouwen krijgt om de situatie waarin jij zit weer meester te maken. Ook om achter jouw waarden te komen en deze te laten terugkomen in je werk of prive leven? Welke waarden gebruik jij nu onbewust bij het nemen van beslissingen en helpen deze jou nog? Op een eenvoudige manier begeleid ik jou tevens in het maken van jouw top 5 waarden. Zodra je deze laat terugkomen in je werk of je privé leven, neemt je vreugde en zelfvertrouwen toe. Daarbij als het nodig is, ruimen we diep liggende negatieve overtuigingen op die jou tegenhouden om te verder te floreren op je levenspad.


WHATSAPP MIJ 06-24864559 of mailen naar: info@helenastruikconnectie.com

Online consult en 21 dagen app verkeer € 238,50

Wil je dagelijkse structuur aanbrengen in je dagelijkse leven en lukt dit in je eentje niet?

Of dit nu met opzetten eigen bedrijf, boek schrijven, diëten, rust brengen in je dagelijks leven of anders is?Hulp nodig op een eenvoudige doch doeltreffende manier?

In het leuke 11 stappenplan stem ik eerst in een consult met jou af wat de zaken zijn die jij graag voor je ziet.

Daarop afgestemd maak ik voor jou een 11 stappenplan. Die bestudeer jij, en op de nodige vragen die je hebt, krijg je antwoord.

Bij akkoord starten we op een door jou bepaalde dag. Daarna stuur  ik je via een dagelijkse app herinneren en oppeppers. Tevens af en toe mailverkeer tussendoor.

Ik geef je 21 dagen lang app en mail steun om jou te helpen herinneren waarvoor je het ook alweer doet en om de 11 stappen op een eenvoudige manier uit te voeren. Geen zware zaken, licht en do-able stappen die jij zet.

Zoals een vorige klant schreef: “ Ik heb de drie weken “inspirerend en rustgevend stappenplan” als heerlijk ervaren.

Als je meer info eerst wilt hierover:

WHATSAPP mij op 06-24864559.

Warme groet, Helena

Online/Live sessie € 68,-

Overtuigingen zijn er in twee soorten: ik noem belemmerende overtuigingen en positieve overtuigingen. Beiden kunnen een rol spelen wanneer het gaat over persoonlijke ontwikkeling of persoonlijke effectiviteit. Vaak hebben overtuigingen te maken met jouw verleden. Bepaalde ervaringen kunnen een rol spelen maar ook de plaats waar jouw wieg heeft gestaan is niet onbelangrijk. Opvoeding, cultuur, vrienden en familie maken dat we bepaalde overtuigingen hebben. In feite is het een vorm van beeldvorming. Beeldvorming in dit geval over jezelf. Opgeslagen op de video van jouw zelfbeeld; Ieder mens heeft overtuigingen. Ze vormen de basis voor hoe we de wereld om ons heen zien en ze vertellen ons in een split second of we veilig zijn in onze omgeving. Overtuigingen staan aan de basis van ons gedrag en daarmee ook aan de basis van onze cultuur. Waar mensen samenkomen, daar komen overtuigingen samen en vormt er een groepscultuur. Veel overtuigingen krijgen we mee in onze opvoeding en daarom nestelen ze diep in ons verstand. We geloven dat het waar is totdat het leven ons het tegendeel bewijst. Zo kan een zoon bijvoorbeeld van zijn vader leren dat verkopers onbetrouwbaar zijn en dat je ze uit je buurt moet houden. Pas wanneer de zoon in het bedrijfsleven komt te werken en met verkopers in aanraking komt leert hij dat de meeste verkopers gewoon betrouwbare mensen zijn. Waarschijnlijk heeft zijn vader een negatieve ervaring gehad met een verkoper en daarbij de overtuiging gevormd dat verkopers onbetrouwbaar zijn en dit overgebracht op zijn zoon.

Bestellen

Levenscoaching

€ 55,00

Levenscoaching

€ 55,00

Bestellen

Nieuwe

21 dagen 11 stappnplan

€ 238,50
Nieuwe
Nieuwe

21 dagen 11 stappnplan

€ 238,50

Inclusief een online consult

Bestellen

Akasha consult

Astrologische levensmissies

Past life readings

Online sessie € 68,-

Akasha - van origine een term uit het Sanskriet - verwijst naar het onmetelijke kosmisch veld waarin alles tegelijk plaatsvindt en tijd niet bestaat. Akasha, als geheugen van het universum, is in diepste wezen een energetisch archief dat informatie bevat over verleden, heden en soms de directe toekomst. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van jouw huidige leven en vorige leven(s) zijn in deze Kronieken opgeslagen. Het is een verslag van de reis van je ziel. Door contact te maken met dit energetisch veld, komt er integere informatie beschikbaar over jou zelf en over emotionele, spirituele en mentale vraagstukken. Heb jij je weleens afgevraagd hoe het zit met jouw Akasha veld? Voel jij je weleens machteloos? Kom jij jezelf wel eens tegen? Zit je nog met innerlijke pijn en/of oud zeer? Voel jij je wel eens niet begrepen? Wil jij wel eens weten waarom jij steeds tegen dezelfde problemen aanloopt? Door je mee te nemen naar je eigen Akasha Kronieken (oftewel jouw kosmisch geheugenveld) begeleid ik jou in dit proces naar veranderingen op dát gebied waarmee jij geholpen wil worden. En dat alles op een veilige en integere manier. 

Tijdens het consult, voel ik vaak de energieën aan waarover de vraagstukken gaan. Vaak beeld ik de interne wezenlijke stukken uit, als een soort van toneelspel. Door het zien hiervan, krijg je vaak een 'aha'-gevoel en voel jij  je  erkend in jouw "zijn", zonder oordeel. Dan gaat de bal sneller rollen en komen we vaak bij het gewenste resultaat uit en afhankelijk van jouzelf, vindt soms ook een healing bij jouwzelf spontaan plaats. Zeker als dit jouw intentie is.

Online/Live sessie € 68,-

Astrologie is zoveel meer dan dierenriem tekens, en planeetstanden. Ik heb mij als coach gespecialiseerd in de zogenaamde Noordelijke en Zuidelijke Maansknopen. De positie van de Zuidelijke Maansknoop beschrijft dat deel van je karakter waarop in vorige levens de nadruk heeft gelegen. De positie van de Noordelijke Maansknoop geeft de psychologische verschuivingen aan die zich in jouw persoonlijkheid heeft te voltrekken. Deze laatste laat zien waarom je in dit leven op aarde bent gekomen.

Met o.a. de Maansknopen en je gelukspunt komen de diepere levensinzichten aan het licht. Niet alleen met betrekking tot je huidige leven maar ook vorige levens. Als Soul Coach begeleid ik je in het blootleggen van deze levenspatronen. Een ook je talent gebieden. Vooral als je voelt dat je vastloopt of in dezelfde cirkels blijft ronddraaien, is dit een zeer effectieve aanpak. Dit kan zowel per email, zoom als live.

Online sessie € 60,-

Met Ties werk ik samen op het gebied van past lives! Ben je geïnteresseerd lees hieronder hoe en wat en je kan een online sessie boeken. Meestal vind de online past life reading op een zaterdag plaats.

Ties legt uit: "Zo lang als ik me kan herinneren is mijn begeleidster bij mij en word ik door haar onderwezen in het zien van de verledens van mensen en plaatsen. Gecombineerd met een enorme fascinatie voor geschiedenis heeft dit mij door de jaren heen een schat aan kennis opgeleverd waardoor ik verbanden kan zien in gebeurtenissen op zowel individueel niveau als op wereldschaal (waarom doen mensen wat ze doen en gebeuren dingen?).
Door mijn begeleiding word ik in staat gesteld om patronen te zien en hiervan de oorzaak te herkennen, ook als deze als rode draad in andere levens ligt. Dit wordt voor mij zichtbaar als een soort “kaartenbak” zoals we die vroeger in bibliotheken hadden: de juiste kaart licht op en zal door mij/mijn begeleidster geïnterpreteerd en vertaald worden. Indien de vraagsteller bereid is de uitleg volledig te accepteren, kan deze uitleg gebruikt worden om eigen patronen te doorzien en te doorbreken en zo de noodzakelijke verandering in het leven te maken"

Klanten over Ties: "'Wow, ik heb zoveel inzichten gekregen door twee van mijn relevante past lifes door te krijgen! Nu snap ik waarom ik altijd zo reageer. Hè hè, ik voel dat ik hier nu e.e.a. mee kan doen. Ik heb dit op een dieper niveau nu duidelijk gekregen. Super!’ en een andere klant schreef: "spot on!"

Bestellen

Akasha consult

€ 68,00

Akasha consult

€ 68,00

Bestellen

Bestellen