Zerowater filterkannen

Geniet van de pure smaak van water met de nieuwste filter technologie in slechts enkele minuten!

De enige waterfilter kan die is gecertificeerd door de NSF op het filteren van lood
5-stappen filtratie verwijdert 99,6% van de opgeloste vaste stoffen

 

BPA-vrij
Inclusief gratis TDS meter, zodat u weet wanneer het tijd is om uw filter te vervangen
Schenktuit aan de achterzijde die bediend kan worden terwijl de kan door blijft filteren (behalve bij 1,7 liter variant).
Geniet van de pure smaak van water met de nieuwste filter technologie in slechts enkele minuten! Het Zerowater filtersysteem combineert VIJF geavanceerde waterfilter technologieën die samen vrijwel alle vervuiling uit het leidingwater verwijderen. Hierdoor krijg je met Zerowater geweldig smakend water.

De Zerowater kannen zijn voorzien van een push-en-schenktuit aan de achterzijde, zodat u gemakkelijk flessen met één hand kunt vullen (behalve bij 1,7 liter variant). Ook kan u alvast flessen vullen terwijl het water nog niet helemaal door het filter is gelopen.

Zerowater filters zijn de enige waterfilterkannen op de markt die door de NSF zijn gecertificeerd op het filteren van lood.

Overzicht testresultaten Zerowater vs Brita (Engelstalig)

Voordelen Zerowater
Zerowater is de enige filterkan die daadwerkelijk door de NSF is gecertificeerd op het filteren van lood
Verwijdert 99,6% van alle opgeloste stoffen
De puurste drinkwater beleving
Kenmerken Zerowater
Ingebouwde TDS meter houder
Push-en-schenktuit om gemakkelijk flessen te vullen
Wat u krijgt
1 filtreerkan
TDS (totaal opgeloste stoffen) meter die aangeeft wanneer het filter vervangen moet worden
1 Zerowater Ion Exchange waterfilter
Handleiding
Digitale handleiding Zerowater waterkannen
Zerowater filter werking
Zerowater’s eerste filterlaag, bestaande uit actief kool en oxidatiereductie filter, verwijdert de chloorsmaak die u kent van kraanwater.

De tweede laag, de ionenwisselaar, verwijdert vrijwel alle opgeloste stoffen die nog achterblijven nadat de waterzuiveringsbedrijven het water hebben gefilterd, maar ook de stoffen die in uw water kunnen lekken uit (binnen)leidingen, zoals aluminium, lood, zink, nitraat en meer.

Drie extra lagen zorgen ervoor dat het water voldoende filtertijd krijgt om na het filteren vrijwel ZERO opgeloste stoffen in uw water achter te laten.

Wanneer moet u uw Zerowater filter vervangen?
Om de exacte levensduur van uw filter zelf te kunnen vaststellen, wordt er een TDS indicator meegegeven. Doe deze periodiek in uw gefilterde water. In de handleiding leest u hoe de TDS meter aangeeft wanneer het filter toe is aan vervanging