Diensten

 Levenscoahing algemeen

21 dagen 11 stappenplan

Achterhalen remmende overtuigingen en deze ombuigen naar positieve overtuigingen

Online sessie (45 min)tijdelijk € 44,-!!

In de afgelopen 22 jaar als intuitieve levenscoach heb ik mij met veel passie een breed scala aan instrumenten meester gemaakt en mensen begeleid in allerlei soorten situaties.

Kom je er even niet uit, zit je ergens mee in je maag en weet je het gewoon even niet, whats app mij. Ik heb de afgelopen jaren duizenden mensen geholpen in allerlei situaties. Of dit nu met relaties, werk, individuele opstellingen, familiesituaties of chaotische situaties te maken had, zoals het aanzetten tot opruimen van ruimtes of niet weten waar te beginnen met documenten, of keuzes mbt werk of het goed leren neerzetten van intenties. Ik ben zeer goed in het bekende duwtje in de rug, waardoor jij weer energie en zelfvertrouwen krijgt om de situatie waarin jij zit weer meester te maken. Ook om achter jouw waarden te komen en deze te laten terugkomen in je werk of prive leven? Welke waarden gebruik jij nu onbewust bij het nemen van beslissingen en helpen deze jou nog? Op een eenvoudige manier begeleid ik jou tevens in het maken van jouw top 5 waarden. Zodra je deze laat terugkomen in je werk of je privé leven, neemt je vreugde en zelfvertrouwen toe. Daarbij als het nodig is, ruimen we diep liggende negatieve overtuigingen op die jou tegenhouden om te verder te floreren op je levenspad.


WHATSAPP MIJ 06-24864559 of mailen naar: info@helenastruikconnectie.com

Online consult en 21 dagen app verkeer

€ 238,50

Wil je dagelijkse structuur aanbrengen in je dagelijkse leven en lukt dit in je eentje niet?

Of dit nu met opzetten eigen bedrijf, boek schrijven, diëten, rust brengen in je dagelijks leven of anders is?Hulp nodig op een eenvoudige doch doeltreffende manier?

In het leuke 11 stappenplan stem ik eerst in een consult met jou af wat de zaken zijn die jij graag voor je ziet.

Daarop afgestemd maak ik voor jou een 11 stappenplan. Die bestudeer jij, en op de nodige vragen die je hebt, krijg je antwoord.

Bij akkoord starten we op een door jou bepaalde dag. Daarna stuur  ik je via een dagelijkse app herinneren en oppeppers. Tevens af en toe mailverkeer tussendoor.

Ik geef je 21 dagen lang app en mail steun om jou te helpen herinneren waarvoor je het ook alweer doet en om de 11 stappen op een eenvoudige manier uit te voeren. Geen zware zaken, licht en do-able stappen die jij zet.

Zoals een vorige klant schreef: “ Ik heb de drie weken “inspirerend en rustgevend stappenplan” als heerlijk ervaren.

Als je meer info eerst wilt hierover:

WHATSAPP mij op 06-24864559.

Warme groet, Helena

Online/Live sessie € 68,-

Overtuigingen zijn er in twee soorten: ik noem belemmerende overtuigingen en positieve overtuigingen. Beiden kunnen een rol spelen wanneer het gaat over persoonlijke ontwikkeling of persoonlijke effectiviteit. Vaak hebben overtuigingen te maken met jouw verleden. Bepaalde ervaringen kunnen een rol spelen maar ook de plaats waar jouw wieg heeft gestaan is niet onbelangrijk. Opvoeding, cultuur, vrienden en familie maken dat we bepaalde overtuigingen hebben. In feite is het een vorm van beeldvorming. Beeldvorming in dit geval over jezelf. Opgeslagen op de video van jouw zelfbeeld; Ieder mens heeft overtuigingen. Ze vormen de basis voor hoe we de wereld om ons heen zien en ze vertellen ons in een split second of we veilig zijn in onze omgeving. Overtuigingen staan aan de basis van ons gedrag en daarmee ook aan de basis van onze cultuur. Waar mensen samenkomen, daar komen overtuigingen samen en vormt er een groepscultuur. Veel overtuigingen krijgen we mee in onze opvoeding en daarom nestelen ze diep in ons verstand. We geloven dat het waar is totdat het leven ons het tegendeel bewijst. Zo kan een zoon bijvoorbeeld van zijn vader leren dat verkopers onbetrouwbaar zijn en dat je ze uit je buurt moet houden. Pas wanneer de zoon in het bedrijfsleven komt te werken en met verkopers in aanraking komt leert hij dat de meeste verkopers gewoon betrouwbare mensen zijn. Waarschijnlijk heeft zijn vader een negatieve ervaring gehad met een verkoper en daarbij de overtuiging gevormd dat verkopers onbetrouwbaar zijn en dit overgebracht op zijn zoon.

Bestellen

In de afgelopen 22 jaar als intuitieve levenscoach heb ik mij met veel passie een breed scala aan instrumenten meester gemaakt en mensen begeleid in allerlei soorten situaties.

Duizenden mensen zijn vooruit geholpen in allerlei situaties. Of dit nu met relaties, werk, individuele opstellingen, familiesituaties of chaotische situaties te maken had, zoals het aanzetten tot opruimen van ruimtes of niet weten waar te beginnen met documenten, of keuzes mbt werk of het goed leren neerzetten van intenties. Ik ben zeer goed in het bekende duwtje in de rug, waardoor jij weer energie en zelfvertrouwen krijgt om de situatie waarin jij zit weer meester te maken. Ook om achter jouw waarden te komen en deze te laten terugkomen in je werk of prive leven? Welke waarden gebruik jij nu onbewust bij het nemen van beslissingen en helpen deze jou nog?

Op een eenvoudige manier begeleid ik jou tevens in het maken van jouw top 5 waarden. Zodra je deze laat terugkomen in je werk of je privé leven, neemt je vreugde en zelfvertrouwen toe. Daarbij als het nodig is, ruimen we diep liggende negatieve overtuigingen op die jou tegenhouden om te verder te floreren op je levenspad.

WHATSAPP MIJ 06-24864559 of mailen naar: info@helenastruikconnectie.com

Bestellen

Nieuw

Nieuwe Workshop!

DE WERKING EN ONDERHOUD VAN JE ENERGIECENTRA

"Houd je eigen energiecentra in topvorm”

Op zondag 16 oktober 10.30 uur – 13.00 uur  in Rotterdam. 

Er wordt tegenwoordig veel over chakra’s geschreven en verteld....

Wist je dat:
* Angstgevoelens gerelateerd zijn met de wortelchakra?
* Afrikaans dansen goed helpt om deze chakra beter te laten stromen?
* Dat chakra werk ervoor zorgt dat je gegrond en gecenterd wordt en dat de wortelchakra de basis is voor de rest van de chakra’s?
Als de wortelchakra niet goed draait, kan de energie onvoldoende naar de andere chakra’s stromen.

Tijdens onze workshop nemen wij jou mee op ontdekkingsreis in de wondere wereld van je energiesysteem en de Chakra's. 

Hierbij een tipje van de sluier over de inhoud van de workshop: 

*Informatie over de werking en het onderhoud van je energiecentra.
* Ga je oefenen op verschillende niveaus bij jezelf en bij anderen. Je leert hoe jij jouw eigen energiesysteem beter leert onderhouden én ook voelen wanneer deze uit balans is.
* Uitleg over de chakra's.
* Wij laten je ervaren hoe het met jouw eigen chakra's gesteld is én hoe jij ze kan onderhouden, zodat je energie in topvorm blijft. Dit doen we ook door veel te oefenen.   

Nog meer leuk nieuws, er komt daarna een vervolgworkshop! 
Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie over deze workshop, die gaat over wat jouw chakra’s over jou kunnen vertellen.

 “Houd je eigen energiecentra in topvorm” 
Zondag 16 oktober van 10.30 uur-13.00 uur. 
Je investering is € 45,00.
Er is ruimte voor 8 deelnemers.


Aanmelden kan via de button hieronder.
Als bevestiging ontvang je een mail met betaalinformatie en het adres waar je welkom bent.  
Na betaling is jouw plek gereserveerd. 

Wij, Annette en Helena, kijken er naar uit om jou te ontmoeten! 

Over Annette, sommigen van jullie kennen haar al door de Energetische massages van januari. Ze heeft o.a. de opleidingen Reiki, coaching en Energetisch magnetiseren gedaan en zich verder verdiept in de chakra’s tijdens deze opleidingen. 

Als je meer info eerst wilt hierover:

WHATSAPP mij op 06-24864559.

Warme groet, Helena

Bestellen

Akasha. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van jouw huidige leven en vorige leven(s) zijn in deze Akasha Kronieken opgeslagen. Het is een verslag van de reis van je ziel. Door contact te maken met dit energetisch veld, komt er integere informatie beschikbaar over jou zelf en over emotionele, spirituele en mentale vraagstukken. Heb jij je weleens afgevraagd hoe het zit met jouw Akasha veld? Voel jij je weleens machteloos? Kom jij jezelf wel eens tegen? Zit je nog met innerlijke pijn en/of oud zeer? Voel jij je wel eens niet begrepen? Wil jij wel eens weten waarom jij steeds tegen dezelfde problemen aanloopt? Door je mee te nemen naar je eigen Akasha Kronieken (oftewel jouw kosmisch geheugenveld) begeleid ik jou in dit proces naar veranderingen op dát gebied waarmee jij geholpen wil worden. En dat alles op een veilige en integere manier. 

Tijdens het consult, voel ik vaak de energieën aan waarover de vraagstukken gaan. Vaak beeld ik de interne wezenlijke stukken uit, als een soort van toneelspel. Door het zien hiervan, krijg je vaak een 'aha'-gevoel en voel jij  je  erkend in jouw "zijn", zonder oordeel. Dan gaat de bal sneller rollen en komen we vaak bij het gewenste resultaat uit en afhankelijk van jouzelf, vindt soms ook een healing bij jouwzelf spontaan plaats. Zeker als dit jouw intentie is.

Live Akasha consult

Astrologische levensmissies

Jouw zielsmissies

Live sessie € 68,-.  Online 1 uur sessie € 55,=

Akasha. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van jouw huidige leven en vorige leven(s) zijn in deze Akasha Kronieken opgeslagen. Het is een verslag van de reis van je ziel. Door contact te maken met dit energetisch veld, komt er integere informatie beschikbaar over jou zelf en over emotionele, spirituele en mentale vraagstukken. Heb jij je weleens afgevraagd hoe het zit met jouw Akasha veld? Voel jij je weleens machteloos? Kom jij jezelf wel eens tegen? Zit je nog met innerlijke pijn en/of oud zeer? Voel jij je wel eens niet begrepen? Wil jij wel eens weten waarom jij steeds tegen dezelfde problemen aanloopt? Door je mee te nemen naar je eigen Akasha Kronieken (oftewel jouw kosmisch geheugenveld) begeleid ik jou in dit proces naar veranderingen op dát gebied waarmee jij geholpen wil worden. En dat alles op een veilige en integere manier. 

Tijdens het consult, voel ik vaak de energieën aan waarover de vraagstukken gaan. Vaak beeld ik de interne wezenlijke stukken uit, als een soort van toneelspel. Door het zien hiervan, krijg je vaak een 'aha'-gevoel en voel jij  je  erkend in jouw "zijn", zonder oordeel. Dan gaat de bal sneller rollen en komen we vaak bij het gewenste resultaat uit en afhankelijk van jouzelf, vindt soms ook een healing bij jouwzelf spontaan plaats. Zeker als dit jouw intentie is.

Online/Live sessie € 68,-

Astrologie is zoveel meer dan dierenriem tekens, en planeetstanden. Ik heb mij als coach gespecialiseerd in de zogenaamde Noordelijke en Zuidelijke Maansknopen. De positie van de Zuidelijke Maansknoop beschrijft dat deel van je karakter waarop in vorige levens de nadruk heeft gelegen. De positie van de Noordelijke Maansknoop geeft de psychologische verschuivingen aan die zich in jouw persoonlijkheid heeft te voltrekken. Deze laatste laat zien waarom je in dit leven op aarde bent gekomen.

Met o.a. de Maansknopen en Lilith komen de diepere levensinzichten aan het licht. Niet alleen met betrekking tot je huidige leven maar ook vorige levens. Als Soul Coach begeleid ik je in het blootleggen van deze levenspatronen. Een ook je talent gebieden. Vooral als je voelt dat je vastloopt of in dezelfde cirkels blijft ronddraaien, is dit een zeer effectieve aanpak. Dit kan zowel per email, zoom als live.

 

App mij: 06-24864559 of info@helenastruikconnectie.com 

Persoonlijk uitgewerkt € 29,-

Je zielsmissies leiden jou naar een leven van vervulling en waarde. Hoe kom je deze te weten? Door middels van Astrologie met o.a je gelukspunt krijg je dit per email toegestuurd.

Daarvoor zijn wel je geboortedatum, -plaats en -tijd voor nodig om deze op te kunnen zoeken.

 

Kennis over o.a. je gelukspunt helpt jou in het maken van keuzes mbt werk, werkomgeving, maar ook over wonen etc. Het laat je zien welke kwaliteiten  je kunt ontwikkelen om je zielsmissies te leven. Het maakt niet alleen jou gelukkig maar ook de manier waarop je de wereld het beste dient.

Als jij je zielsmissies eenmaal weet dan leidt dit naar een leven van vervulling en waarde.

Hier kunnen nog wel blokkades op zitten die je te overwinnen hebt.

Vraag hieronder jouw zielsmissies aan of via info@helenastruikconnectie.com en vul je gegevens in. Met een paar dagen krijg je deze paginas's  in je mail toegestuurd. 

Bestellen

Akasha. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van jouw huidige leven en vorige leven(s) zijn in deze Akasha Kronieken opgeslagen. Het is een verslag van de reis van je ziel. Door contact te maken met dit energetisch veld, komt er integere informatie beschikbaar over jou zelf en over emotionele, spirituele en mentale vraagstukken. Heb jij je weleens afgevraagd hoe het zit met jouw Akasha veld? Voel jij je weleens machteloos? Kom jij jezelf wel eens tegen? Zit je nog met innerlijke pijn en/of oud zeer? Voel jij je wel eens niet begrepen? Wil jij wel eens weten waarom jij steeds tegen dezelfde problemen aanloopt? Door je mee te nemen naar je eigen Akasha Kronieken (oftewel jouw kosmisch geheugenveld) begeleid ik jou in dit proces naar veranderingen op dát gebied waarmee jij geholpen wil worden. En dat alles op een veilige en integere manier. 

Tijdens het consult, voel ik vaak de energieën aan waarover de vraagstukken gaan. Vaak beeld ik de interne wezenlijke stukken uit, als een soort van toneelspel. Door het zien hiervan, krijg je vaak een 'aha'-gevoel en voel jij  je  erkend in jouw "zijn", zonder oordeel. Dan gaat de bal sneller rollen en komen we vaak bij het gewenste resultaat uit en afhankelijk van jouzelf, vindt soms ook een healing bij jouwzelf spontaan plaats. Zeker als dit jouw intentie is.

Bestellen

Astrologie is zoveel meer dan dierenriem tekens, en planeetstanden. Ik heb mij als coach gespecialiseerd in de zogenaamde Noordelijke en Zuidelijke Maansknopen. De positie van de Zuidelijke Maansknoop beschrijft dat deel van je karakter waarop in vorige levens de nadruk heeft gelegen. De positie van de Noordelijke Maansknoop geeft de psychologische verschuivingen aan die zich in jouw persoonlijkheid heeft te voltrekken. Deze laatste laat zien waarom je in dit leven op aarde bent gekomen.

Met o.a. de Maansknopen en Lilith komen de diepere levensinzichten aan het licht. Niet alleen met betrekking tot je huidige leven maar ook vorige levens. Als Soul Coach begeleid ik je in het blootleggen van deze levenspatronen. Een ook je talent gebieden. Vooral als je voelt dat je vastloopt of in dezelfde cirkels blijft ronddraaien, is dit een zeer effectieve aanpak. Dit kan zowel per email als zoom.  

 

App mij: 06-24864559 of info@helenastruikconnectie.com 

Bestellen

Je zielsmissies leiden jou naar een leven van vervulling en waarde. Hoe kom je deze te weten? Door middels van Astrologie met o.a je gelukspunt krijg je dit per email toegestuurd.

Daarvoor zijn wel je geboortedatum, -plaats en -tijd voor nodig om deze op te kunnen zoeken.

 

Kennis over o.a. je gelukspunt helpt jou in het maken van keuzes mbt werk, werkomgeving, maar ook over wonen etc. Het laat je zien welke kwaliteiten  je kunt ontwikkelen om je zielsmissies te leven. Het maakt niet alleen jou gelukkig maar ook de manier waarop je de wereld het beste dient.

Als jij je zielsmissies eenmaal weet dan leidt dit naar een leven van vervulling en waarde.

Hier kunnen nog wel blokkades op zitten die je te overwinnen hebt.

Vraag hieronder jouw zielsmissies aan of via info@helenastruikconnectie.com en vul je gegevens in. Met een paar dagen krijg je deze paginas's  in je mail toegestuurd. 


Online Akasha 60 mn

Tekst Helena

Bestellen

Online Astro missie 60 mn

Tekst Helena

Bestellen

Workshop Numerologie

Tekst Helena

Bestellen

Meer informatie op de pagina van Crystal Grids: Crystal Grids

Actie prijs alleen voor de maand juli 2022!

App mij: 06-24864559 

Voorlopig

Akasha. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van jouw huidige leven en vorige leven(s) zijn in deze Akasha Kronieken opgeslagen. Het is een verslag van de reis van je ziel. Door contact te maken met dit energetisch veld, komt er integere informatie beschikbaar over jou zelf en over emotionele, spirituele en mentale vraagstukken. Heb jij je weleens afgevraagd hoe het zit met jouw Akasha veld? Voel jij je weleens machteloos? Kom jij jezelf wel eens tegen? Zit je nog met innerlijke pijn en/of oud zeer? Voel jij je wel eens niet begrepen? Wil jij wel eens weten waarom jij steeds tegen dezelfde problemen aanloopt? Door je mee te nemen naar je eigen Akasha Kronieken (oftewel jouw kosmisch geheugenveld) begeleid ik jou in dit proces naar veranderingen op dát gebied waarmee jij geholpen wil worden. En dat alles op een veilige en integere manier. 

Tijdens het consult, voel ik vaak de energieën aan waarover de vraagstukken gaan. Vaak beeld ik de interne wezenlijke stukken uit, als een soort van toneelspel. Door het zien hiervan, krijg je vaak een 'aha'-gevoel en voel jij  je  erkend in jouw "zijn", zonder oordeel. Dan gaat de bal sneller rollen en komen we vaak bij het gewenste resultaat uit en afhankelijk van jouzelf, vindt soms ook een healing bij jouwzelf spontaan plaats. Zeker als dit jouw intentie is.

New

Wist je dat Pythagoras, 1 van de grondleggers van de geometrie, aangaf dat het getal de essentie der dingen was. Hij associeerde getallen op een mystieke manier met goede eigenschappen, kleuren en andere ideeën. Pythagoras leerde tevens dat de menselijke ziel onsterfelijk is. Hij ontdekte verbanden tussen de geest en het stoffelijke en hij wees op numerologische patronen die dienst konden doen om de geheimen van de psyche te ontraadselen.
Het is nog steeds verbazingwekkend hoeveel hiervan klopt en hoe deze numerologische patronen je leven richting geeft.
 
Ik pretendeer geen Pythagoras te zijn, ik durf niet eens in zijn schaduw te staan maar ik heb veel deskundigheid opgebouwd op het gebied van numerologie, dat ik jou wel alles kan vertellen over jouw eigen numerologie; over jouw geboortegetallen en hoe je deze kan interpreteren. Nummers in jouw leven is één, maar de juiste interpretatie hiervan is nog veel belangrijker. Het kan jouw leven op een veel betere koers brengen. Het kan bijvoorbeeld een inzicht geven in de mensen die jij aantrekt. Er zal bijna letterlijk een wereld voor je opengaan.  

Het is een inspirerende interactieve bijeenkomst van ca 2 uur, waarbij jijzelf aan het rekenen gaat😃.