Diensten

 Levenscoahing algemeen

21 dagen 11 stappenplan

Achterhalen remmende overtuigingen en deze ombuigen naar positieve overtuigingen

Online sessie (45 min)tijdelijk € 44,-!!

In de afgelopen 22 jaar als intuitieve levenscoach heb ik mij met veel passie een breed scala aan instrumenten meester gemaakt en mensen begeleid in allerlei soorten situaties.

Kom je er even niet uit, zit je ergens mee in je maag en weet je het gewoon even niet, whats app mij. Ik heb de afgelopen jaren duizenden mensen geholpen in allerlei situaties. Of dit nu met relaties, werk, individuele opstellingen, familiesituaties of chaotische situaties te maken had, zoals het aanzetten tot opruimen van ruimtes of niet weten waar te beginnen met documenten, of keuzes mbt werk of het goed leren neerzetten van intenties. Ik ben zeer goed in het bekende duwtje in de rug, waardoor jij weer energie en zelfvertrouwen krijgt om de situatie waarin jij zit weer meester te maken. Ook om achter jouw waarden te komen en deze te laten terugkomen in je werk of prive leven? Welke waarden gebruik jij nu onbewust bij het nemen van beslissingen en helpen deze jou nog? Op een eenvoudige manier begeleid ik jou tevens in het maken van jouw top 5 waarden. Zodra je deze laat terugkomen in je werk of je privé leven, neemt je vreugde en zelfvertrouwen toe. Daarbij als het nodig is, ruimen we diep liggende negatieve overtuigingen op die jou tegenhouden om te verder te floreren op je levenspad.


WHATSAPP MIJ 06-24864559 of mailen naar: info@helenastruikconnectie.com

Online consult en 21 dagen app verkeer

€ 238,50

Wil je dagelijkse structuur aanbrengen in je dagelijkse leven en lukt dit in je eentje niet?

Of dit nu met opzetten eigen bedrijf, boek schrijven, diëten, rust brengen in je dagelijks leven of anders is?Hulp nodig op een eenvoudige doch doeltreffende manier?

In het leuke 11 stappenplan stem ik eerst in een consult met jou af wat de zaken zijn die jij graag voor je ziet.

Daarop afgestemd maak ik voor jou een 11 stappenplan. Die bestudeer jij, en op de nodige vragen die je hebt, krijg je antwoord.

Bij akkoord starten we op een door jou bepaalde dag. Daarna stuur  ik je via een dagelijkse app herinneren en oppeppers. Tevens af en toe mailverkeer tussendoor.

Ik geef je 21 dagen lang app en mail steun om jou te helpen herinneren waarvoor je het ook alweer doet en om de 11 stappen op een eenvoudige manier uit te voeren. Geen zware zaken, licht en do-able stappen die jij zet.

Zoals een vorige klant schreef: “ Ik heb de drie weken “inspirerend en rustgevend stappenplan” als heerlijk ervaren.

Als je meer info eerst wilt hierover:

WHATSAPP mij op 06-24864559.

Warme groet, Helena

Online/Live sessie € 68,-

Overtuigingen zijn er in twee soorten: ik noem belemmerende overtuigingen en positieve overtuigingen. Beiden kunnen een rol spelen wanneer het gaat over persoonlijke ontwikkeling of persoonlijke effectiviteit. Vaak hebben overtuigingen te maken met jouw verleden. Bepaalde ervaringen kunnen een rol spelen maar ook de plaats waar jouw wieg heeft gestaan is niet onbelangrijk. Opvoeding, cultuur, vrienden en familie maken dat we bepaalde overtuigingen hebben. In feite is het een vorm van beeldvorming. Beeldvorming in dit geval over jezelf. Opgeslagen op de video van jouw zelfbeeld; Ieder mens heeft overtuigingen. Ze vormen de basis voor hoe we de wereld om ons heen zien en ze vertellen ons in een split second of we veilig zijn in onze omgeving. Overtuigingen staan aan de basis van ons gedrag en daarmee ook aan de basis van onze cultuur. Waar mensen samenkomen, daar komen overtuigingen samen en vormt er een groepscultuur. Veel overtuigingen krijgen we mee in onze opvoeding en daarom nestelen ze diep in ons verstand. We geloven dat het waar is totdat het leven ons het tegendeel bewijst. Zo kan een zoon bijvoorbeeld van zijn vader leren dat verkopers onbetrouwbaar zijn en dat je ze uit je buurt moet houden. Pas wanneer de zoon in het bedrijfsleven komt te werken en met verkopers in aanraking komt leert hij dat de meeste verkopers gewoon betrouwbare mensen zijn. Waarschijnlijk heeft zijn vader een negatieve ervaring gehad met een verkoper en daarbij de overtuiging gevormd dat verkopers onbetrouwbaar zijn en dit overgebracht op zijn zoon.

Bestellen

In de afgelopen 22 jaar als intuitieve levenscoach heb ik mij met veel passie een breed scala aan instrumenten meester gemaakt en mensen begeleid in allerlei soorten situaties.

Duizenden mensen zijn vooruit geholpen in allerlei situaties. Of dit nu met relaties, werk, individuele opstellingen, familiesituaties of chaotische situaties te maken had, zoals het aanzetten tot opruimen van ruimtes of niet weten waar te beginnen met documenten, of keuzes mbt werk of het goed leren neerzetten van intenties. Ik ben zeer goed in het bekende duwtje in de rug, waardoor jij weer energie en zelfvertrouwen krijgt om de situatie waarin jij zit weer meester te maken.

Op een eenvoudige manier begeleid ik jou tevens (indien je dit wenst) in het maken van jouw top 5 waarden. Zodra je deze laat terugkomen in je werk of je privé leven, neemt je vreugde en zelfvertrouwen toe. 

WHATSAPP MIJ 06-24864559 of mailen naar: info@helenastruikconnectie.com

Bestellen

Nieuw

Aanbod Hooggevoeligheid

€ 185,00
Nieuw

Aanbod Hooggevoeligheid

€ 185,00

Hoogsensitiviteit is geen ziekte of stoornis, maar een persoonlijkheidskenmerk met verschillende eigenschappen. Net als een natuurlijke oog- of haarkleur, is een gevoeliger zenuwstelsel aangeboren. Een zogenaamde HSP (Highly Sensitive Person of hoogsensitief persoon) is iemand die gevoeliger is voor indrukken en prikkels dan gemiddeld. Hij of zij neemt subtielere nuances waar in de lichaamstaal en stemmingen van anderen en is gevoeliger voor licht, geuren en geluiden. Daardoor raken hoogsensitieve mensen sneller overprikkeld en hebben ze sneller de behoefte zich terug te trekken op zichzelf.

Volgens dr. Arons definitie hebben hoogsensitieve personen (HSP) een gevoelig zenuwstelsel, zijn ze zich bewust van subtiele veranderingen in hun omgeving, en zijn ze gemakkelijker overweldigd in een zeer stimulerende omgeving. Het sleutelkenmerk echter is dat ze, in vergelijking met de 80% die het kenmerk niet hebben, alles rondom hen veel meer verwerken – erover reflecteren, erop verder denken, associaties maken. Dat verwerken van prikkels gebeurt echter niet volledig bewust, het komt aan de oppervlakte als intuïtie. Dit kenmerk vertegenwoordigt een overlevingsstrategie die we terugvinden in vele diersoorten, maar altijd bij een minderheid van de populatie

Er zijn op internet vele testen terug te vinden of je een HSP-er bent. Bijvoorbeeld: https://www.zobegaafd.nl/hoogsensitiviteit-test/

Maar nu? Hoe ga je hiermee om en hoe zorg je dat je het beste functioneert in omgevingen vol prikkels, zonder dat je leegloopt of oververmoeid raakt of niet begrepen wordt?

Dmv 3 online sessies binnen 3 weken (live kan ook kost alleen meer) krijg je het volgende mee en gaan we oefenen. Ook bespreken we waar jij tegenaan gelopen bent en hoe je hier anders mee om kan gaan.

 • Om te kunnen omgaan met hooggevoeligheid in druktes en prikkels.
 • Individueel om jezelf beter aan te passen tov de omgeving
 • Mudra’s voor zelfvertrouwen en aarding
 • Oefeningen intuitie vergroten 
 • Oefening je IK-kracht versterken
 • Oefening aura intrekken
 • Oefening aura schoonmaken 
 • Oefening voorkomen van vervloeien met anderen
 • Oefening energie versterken in menigtes
 • Chakra’s bij bomen versterken 

Tevens geef ik je tips voor zeer sterke hulpmiddelen die je het beste kan gebruiken bij jouw als HSP-er.

Ik hoor je graag als je hierin geinteresseerd bent of meer wilt weten: info@helenastruikconnectie.com of app mij: +31624864559

Bestellen

Angst en belemmerende overtuigingen zijn slechte raadgevers. En in feite regeren ze over veel van onze gedragingen. Zoals de meesten inmiddels weten regeren onze onbewuste patronen meer dan 90 procent van je gedrag.

Veel van deze angsten en belemmerende overtuigingen zijn onbewust. Ze leven hun eigen leven en komen naar boven net wanneer je ze niet kunt gebruiken. 

Overtuigingen bestaan uit emotie, memory , change the memory…dat is het belangrijkste: om je setpoint te veranderen. Schrijf je verleden over!  Je brein wil graag jou veilig houden,Je brein lijkt op een thermostaat, die zichzelf reguleert…Het is dus zaak ze te herkennen en op te ruimen. Dan pas kun je het leven leiden dat je wilt. Samen met jou detecteer ik de beperkende overtuiging in je onderbewuste. Zodra deze gevonden is, komt er ruimte om een nieuwe positieve overtuiging ervoor in de plaats te zetten.

Voorbeelden van angsten en belemmerende overtuigingen

Hieronder vind je een lijst met voorbeelden van veelvoorkomende angsten, belemmerende en bekrachtigende overtuigingen.Naast belemmerende overtuigingen zijn er natuurlijk ook overtuigingen die je dienen in de vorm van positieve en bekrachtigende overtuigingen. Deze wil je natuurlijk behouden.

Angsten lijst

§  Angst voor armoede

§  Angst voor verlies van liefde

§  Angst voor het verlies van een geliefde

§  Angst voor het verlies van gezondheid

§  Angst voor ouderdom

§  Angst voor de dood

§  Angst voor kritiek

§  Faalangst

§  Angst voor succes

§  Angst voor afwijzing

§  Angst voor eenzaamheid

§  Angst om verlaten te worden

§  Angst voor agressie

§  Angst voor confrontaties/conflicten

§  Angst voor verandering

§  Angst voor pijn

§  Angst voor insecten (b.v. spinnen, bijen, wespen)

§  Angst voor dieren (b.v. honden)

§  Angst voor kleine ruimtes

§  Angst voor donkere etc

Belemmerende overtuigingen voorbeelden

Ik doe er niet toe.

Ik kan het niet alleen

§  Ik ben niet goed genoeg

§  Ik mag er niet zijn

§  Ik voel mij niet veilig

§  Ik ben onbelangrijk

§  Niemand houdt van mij

§  Ik hou niet van mijzelf

§  Ik ben (te) lelijk, te dik of te dun

§  Ik ben niet goed genoeg

§  Ik ben het niet waard

§  Ik moet perfect zijn

§  Ik moet alles onder controle houden

§  Ik mag niet genieten

§  Het leven is een lijdensweg

§  Geld is slecht

§  Succes is niet voor mij weggelegd

§  Ik ben bang voor verandering

§  Ik ben bang voor conflicten

§  Ik ben bang om te falen

§  Ik ben bang om verlaten te worden

§  De ander bepaalt wat ik mag doen.

Positieve en bekrachtigende overtuigingen voorbeelden

§  Ik ben het waard

§  Ik heb bestaansrecht

§  Ik mag er zijn

§  Ik neem mijn eigen plek in

§  Ik mag helen/geheeld worden

§  Ik mag veranderen

§  Ik voel me veilig

§  Ik houd van mijzelf

§  Ik ben het waard om van te houden

§  Ik vertrouw op mijzelf

§  Ik respecteer mijzelf zoals ik ben

§  Ik accepteer mijzelf zoals ik ben

§  Ik heb zelfvertrouwen

§  Ik durf liefde te ontvangen (of te geven)

§  Ik voel me waardevol

§  Ik voel me geaard

En dit zijn er nog maar een paar. Vaak zitten er zoveel meer nog aan gekoppeld.

Ik heb vele mensen begeleid in het ontdekken van de diepere lagen die in hen zitten en hen remmen. In alle veiligheid buigen we deze samen om met als resultaat dat jij je hierdoor steeds beter voelt. Online consult 77 euro. Live sessie prijs: 86 euro 

Mail (info@helenastruikconnectie.com) of app mij: 0624864559

Live Akasha consult

Astrologische levensmissies

Jouw zielsmissies

Live sessie € 68,-.  Online 1 uur sessie € 55,=

Akasha. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van jouw huidige leven en vorige leven(s) zijn in deze Akasha Kronieken opgeslagen. Het is een verslag van de reis van je ziel. Door contact te maken met dit energetisch veld, komt er integere informatie beschikbaar over jou zelf en over emotionele, spirituele en mentale vraagstukken. Heb jij je weleens afgevraagd hoe het zit met jouw Akasha veld? Voel jij je weleens machteloos? Kom jij jezelf wel eens tegen? Zit je nog met innerlijke pijn en/of oud zeer? Voel jij je wel eens niet begrepen? Wil jij wel eens weten waarom jij steeds tegen dezelfde problemen aanloopt? Door je mee te nemen naar je eigen Akasha Kronieken (oftewel jouw kosmisch geheugenveld) begeleid ik jou in dit proces naar veranderingen op dát gebied waarmee jij geholpen wil worden. En dat alles op een veilige en integere manier. 

Tijdens het consult, voel ik vaak de energieën aan waarover de vraagstukken gaan. Vaak beeld ik de interne wezenlijke stukken uit, als een soort van toneelspel. Door het zien hiervan, krijg je vaak een 'aha'-gevoel en voel jij  je  erkend in jouw "zijn", zonder oordeel. Dan gaat de bal sneller rollen en komen we vaak bij het gewenste resultaat uit en afhankelijk van jouzelf, vindt soms ook een healing bij jouwzelf spontaan plaats. Zeker als dit jouw intentie is.

Online/Live sessie € 68,-

Astrologie is zoveel meer dan dierenriem tekens, en planeetstanden. Ik heb mij als coach gespecialiseerd in de zogenaamde Noordelijke en Zuidelijke Maansknopen. De positie van de Zuidelijke Maansknoop beschrijft dat deel van je karakter waarop in vorige levens de nadruk heeft gelegen. De positie van de Noordelijke Maansknoop geeft de psychologische verschuivingen aan die zich in jouw persoonlijkheid heeft te voltrekken. Deze laatste laat zien waarom je in dit leven op aarde bent gekomen.

Met o.a. de Maansknopen en Lilith komen de diepere levensinzichten aan het licht. Niet alleen met betrekking tot je huidige leven maar ook vorige levens. Als Soul Coach begeleid ik je in het blootleggen van deze levenspatronen. Een ook je talent gebieden. Vooral als je voelt dat je vastloopt of in dezelfde cirkels blijft ronddraaien, is dit een zeer effectieve aanpak. Dit kan zowel per email, zoom als live.

 

App mij: 06-24864559 of info@helenastruikconnectie.com 

Persoonlijk uitgewerkt € 29,-

Je zielsmissies leiden jou naar een leven van vervulling en waarde. Hoe kom je deze te weten? Door middels van Astrologie met o.a je gelukspunt krijg je dit per email toegestuurd.

Daarvoor zijn wel je geboortedatum, -plaats en -tijd voor nodig om deze op te kunnen zoeken.

 

Kennis over o.a. je gelukspunt helpt jou in het maken van keuzes mbt werk, werkomgeving, maar ook over wonen etc. Het laat je zien welke kwaliteiten  je kunt ontwikkelen om je zielsmissies te leven. Het maakt niet alleen jou gelukkig maar ook de manier waarop je de wereld het beste dient.

Als jij je zielsmissies eenmaal weet dan leidt dit naar een leven van vervulling en waarde.

Hier kunnen nog wel blokkades op zitten die je te overwinnen hebt.

Vraag hieronder jouw zielsmissies aan of via info@helenastruikconnectie.com en vul je gegevens in. Met een paar dagen krijg je deze paginas's  in je mail toegestuurd. 

Bestellen

Als je het eens zou opzoeken op het internet, je vindt wel wat soorten ‘mentors’: een business mentor, een mentor voor in de zorg, maar wat doet een mentor eigenlijk?
Ik zou zeggen: een personal mentor is iemand die jou persoonlijk begeleidt en ondersteunt op vlak van issues, of zaken waar je tegen aan loopt in jouw privéleven of op het werk, of eigenlijk op welk vlak dan ook.
Is de definitie nog een beetje te vaag en te wollig?

Hier volgen een aantal voorbeelden die wat kunnen verduidelijken:

 Het bereiken van jouw doelen op het werk.
 Het persoonlijke begeleiden van jouw spirituele ontwikkeling.
 Het vergroten van jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde.
 Het opruimen van jouw emotionele en mentale blokkades.
 Het omgaan met het rouwproces als je dierbaren hebt verloren.
 Het energetisch clearen en rechtzetten van jezelf, je werkomgeving of je (t)huis.
Het fijne van het werken met een personal mentor is dat je werkt met iemand metveel levenservaring en die ook de nodige cursussen heeft gevolgd. Persoonlijk heb ik in mijn leven al veel meegemaakt, en door ervaring hiermee leren omgaan. Met deze opgedane ervaringen kan ik ook jou helpen en ondersteunen. Key words in
heel deze context zijn onder meer energie, balans, intentie, doelen.

Domeinen waar ik, afhankelijk van de context, uit kan putten zijn onder meer: life coaching, spiritualiteit, astrologie, reïntegratie vaardigheden, transformeren van beperkende overtuigingen, human design, astrale energiehuishouding, familie-opstellingen, etc.
Door mijn lange ervaring als procesbegeleider en mijn gave om in te voelen, of in te tunen en/of contact te maken met andereenergievelden, zie ik veel en voel ik snel wat er nodig is op dat moment. En hiermee gaan we dan samen aan de slag.

Zoom consult van 1 uur is 77 euro. 

Live consult 60 min 86 euro

App mij: 06-24864559 of info@helenastruikconnectie.com

Bestellen

Tijdens de 3 online sessies (samen af te stemmen) gaan we in op de volgende onderwerpen:

 1. Een Human Blueprint sessie
 2. Feng Shui persoonsnummer, wat dit zegt over jou en hoe jij hier meer voordeel uit kan halen. Tevens hoe deze Feng Shui toepassingen energie verhogend werken in je huis.
 3. Het traceren van beperkende overtuigingen, deze loslaten en vervangen door positieve verruimende overtuigingen (zie verder kopje diensten overtuigingen voor meer info)
 4. Welke intentie/affirmatie voor jou het beste werkt en hoe deze te bekrachtigen met een simpele tool, waardoor het sneller werkt als jij je hieraan houdt😃

Heb je al een Human Blueprint sessie gehad, dan gaan we verder hoe jij meer energie kunt halen uit je omgeving.

App mij: 06-24864559 of info@helenastruikconnectie.com 

Bestellen

Zielsmissies email

€ 35,00

Zielsmissies email

€ 35,00

Je zielsmissies leiden jou naar een leven van vervulling en waarde. Hoe kom je deze te weten? Door middels van Astrologie met o.a je gelukspunt krijg je dit per email toegestuurd.

Daarvoor zijn wel je geboortedatum, -plaats en -tijd voor nodig om deze op te kunnen zoeken.

Kennis over o.a. je gelukspunt helpt jou in het maken van keuzes mbt werk, werkomgeving, maar ook over wonen etc. Het laat je zien welke kwaliteiten  je kunt ontwikkelen om je zielsmissies te leven. Het maakt niet alleen jou gelukkig maar ook de manier waarop je de wereld het beste dient.

Als jij je zielsmissies eenmaal weet dan leidt dit naar een leven van vervulling en waarde.

Hier kunnen nog wel blokkades op zitten die je te overwinnen hebt.

Vraag hieronder jouw zielsmissies aan of via info@helenastruikconnectie.com en vul je gegevens in. Met een paar dagen krijg je deze paginas's  in je mail toegestuurd. 


Online Akasha 60 mn

Tekst Helena

Bestellen

Online Astro missie 60 mn

Tekst Helena

Bestellen

Workshop Numerologie

Tekst Helena

Bestellen

Meer informatie op de pagina van Crystal Grids: Crystal Grids

App mij: 06-24864559 

Je hebt ongetwijfeld jezelf al eens afgevraagd, waarom jij in jouw leven steeds tegen dezelfde
problemen aanloopt? Waarom de geschiedenis zich blijkbaar herhaalt op een aantal
vlakken? En je ook afgevraagd of er iets aan te doen is, en zo ja: wat je er aan kan doen? Het
antwoord zit verscholen in jouw Human Blueprint.


Wist je trouwens dat iedereen op onze blauwe planeet  zo’n Human Blueprint heeft? Van
de term ‘blueprint’ of ‘blauwdruk’ heb je wellicht al wel eens gehoord. Dat is zo’n technische
tekening op een blauwachtig papier, dat vooral in de vorige eeuw werd gebruikt. Maar daar
heeft het niet veel te maken. De term blueprint is hier figuurlijk bedoelt.


Maar wat is dat eigenlijk zo’n Human Blueprint ? Gebaseerd op astrologie, numerologie en oosterse filosofie, schetst dit hoe je op unieke wijze bent bedraad om te gedijen op het werk, in de liefde en in het leven.  Ik heb een combinatie van je human blueprint gemaakt, door jou meer te vertellen over je levensmissies, je levenslessen en welke valkuilen je het beste in de toekomst kan vermijden. Het is een basis begin met 1 consult. Voor een uitgebreidere versie hiervan zijn vaak meerdere consults nodig.

Hiervoor heb ik wel jouw geboortegegevens nodig.

Dit kan live of per zoom sessie (live 86 euro of zoom sessie 77 euro beiden 1 uur)

‘We are all of us stars, and we deserve to twinkle’- Marilyn Monroe

Spelen met de aspecten van jouw sterrenbeeld, plezier maken en tegelijkertijd jezelf beter leren kennen? Vera Bruinen (astroloog en systeemcoach) en ik hebben daarvoor een astrologische variant op opstellingen gecreëerd. Deze productie, ster in beeld, gaat over hoe jouw karaktereigenschappen elkaar onderling beïnvloeden. Een astro-opstelling is voor iedereen die op een speelse en luchtige manier kennis wil maken met de fundamenten van zijn eigen persoonlijkheid.

In deze productie zorgen wij dat jij jouw zon en maan ontmoet. Je krijgt op een relaxte manier zicht op jouw identiteit en behoeften. En hiermee de sleutel naar een transformatie om te schitteren als een ster. Tel de kracht van opstellingen (systemisch werk) en astrologie bij elkaar op en je hebt de poort naar een bron van inzicht en heelwording. 

In deze astro-opstelling representeren anderen uit de groep jouw zon, maan. Ze gaan in de energie daarvan staan, zodat ze deze kunnen waarnemen en de onderlinge interactie in de ruimte kunnen verbeelden. Zo worden onderliggende dynamieken zichtbaar; ze krijgen een stem en kunnen op elkaar reageren. Ieder krijgt hiervoor een half uur om dit uitgespeeld te zien.

Wat betekent dit voor jou?

Vanzelf wordt dan zichtbaar waar spanning zorgt voor belemmeringen, maar ook waar harmonieuze energieën elkaar versterken. Vaak brengt dit je bij verborgen krachten die te weinig aandacht hebben gekregen. Zo wordt een nieuwe balans gevonden, waardoor meer rust, vrede en liefde door je heen kan stromen.  

Donderdag avond 4 april om 19.00 uur tot 21.30 uur. Locatie Budel. Adres wordt bij aanmelding bekend gemaakt. Plek voor 4 deelnemers. 55 euro.
Zin om mee te doen? app 06-24864559.

Ook kan jij je met een groep van 4 mensen je aanmelden voor een aparte workshop astro opstellingen